bir nikah, bir sofra ve bir hasta :))

Nereden başlasam bilemiyorum, bu sefer ellerim kollarım dolu sanki. Pazar günü canım arkadaşım ve kuzeni kahvaltıya geldiler sabahtan erkenden başladım sofra kurmaya, bu arada da güzel bir su böreği tarifim oluştu tabi...
buradan
Kuzeninin babası rahatsızlanınca apar topar gitti bizim de keyfimiz kaçtı ama neyseki babası şimdi iyiymiş tekrar geçmiş olsun diyorum.



Daha sonra bir diğer arkadaşımın nikah kokteyline gittim, yıllar film şeridi gibi geçiverdi gözümün önünden.. Defterine yazarken düşündüm de tam 12 sene olmuş, arkadaşımı gelinlikle görmek de kısmetmiş... Ömür boyu mutlu olmalarını diliyorum Selda ve Akif çiftinin.

Sonunda kursta diktiğim etek bitmeye yaklaştı, tam kemeri birleştirecektim ki hastayım evdeyim derkeeen:(( gene kaldı eteğim. En azından sadece beli birleşmedi, ek olarak bir de gizli fermuar çalışırken yarım bir bel çalıştım..

Ama boş durmadım tabi; akşam artık kendimden emin bir şekilde dikiş makinamı kutusundan çıkardım, masaya koydum bir heves Kadıköyden aldığım bir kumaştan hem runner hem de peçete halkaları yaptım.

Bugün de kendimi attım cuma pazarına; nedenini bilemediğim bir şekilde bol bol bebeklere özgü desenlerde kumaşlar aldım.. Kendi kendime küçük şeyler yapıp eğlenmeyi planlıyorum.. Kumaşlar şimdi yıkandılar kuruyorlar ütülediğimde eklerim çok sevimliler :))Neovation Prodüksiyon İftiharla Sunar..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 yorum:

SEVGİLİ HAYAT dedi ki...

merhabalar .. çok içten ve sami bir sayfa burası hergün geleceğim muhakak. Zannediyorum dikişle ilgileniyorsunuz ve bir makineniz var ve anladığım kadarıyla kutulu olanlardan:) bende kolay taşınan ama çok iş yapan bir makine almayı planlıyorum ama karar veremiyorum bana yardımcı olacak fikirleriniz olursa çok sevinirim birde normalde izmirliyim evlenip istanbula anadolu yakasına yerleştim ama hala bilmediğim yerler var bloğunuzda okudum kadıköyde kumaş pazarı mı var? çok soru sordum sanırsam hoşçakalın :)