2011 MANİFESTOSU

Merhaba :))

Sizler de benim gibi çarşamba-perşembe günü pazartesi diyete başlıyorum diyip pazar günü de önümüzdeki bir haftalık açığı kapatan, pazartesi günü de hiç gelmeyenlerden misiniz???

Hevesli, ayran gönüllü, sabırsız, ne derseniz diyin buluşmada Yasemin Hanım'ın dediği gibi "yeni yıl" kelimesi içimi kıpır kıpır yapıyor.. Ama bu kez hayallerimi gerçeğe dönüştürmek konusunda hiç olmadığım kadar kararlıyım

Öncelikle halihazırda büyük bir tembellikle sürdürmekte olduğum işime dört elle sarılacağım, başarılı olursam benimle birlikte kocaman ailem de mutlu olacak biliyorum (benim mutluluğumu da paylaşacak insanların yanımda olduklarını bilmek çok güzel)

Yarım kalan işlerimi tamamlamak istiyorum; 1 yıldır sözde örmekte olduğum Tunus işi atkım, 3 tane yarım kalmış eteğim :P , masamın akrilik boyası, bir türlü biteremediğim ütülerim,ooooooo :P.. Hayatımda yarım hiçbirşey istemiyorum..

Sevgili minicik göbeciğimle vedalaşmak istiyorum (ya hakikaten 2 kilo fazlam var ama bi aşkla bağlıyız ki sormayın, kocam der zaten; "göbeğim kadar sadık dostum olsa dünyayı yerinden oynatırım" diye)

Doktoraya ölmez kalmazsam, okul da beni reddetmezse kesinlikle başlamak istiyorum, tüm evraklarım tamam; ilanı bekliyorum... Okumak en büyük hobim, Allah ilmi çalışana, parayı istediğime veririm demiş; ikisini de eksik etmesin hiçbirimizin üzerinden inşallah...

Sevgili eşimle bir bebek sahibi olmak istiyorum; diğer bir deyişle Kazan doğursun, meleğimden meleğim olsun :))

Benden şimdilik bu kadar... Sizler de beklentilerinizi yazın ve bizlere ilan edin belki bu sefer başarırız :))

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: