ders çalışmak!!!

Uzuuuuuun tatilimdeki halimi görünüz lütfen; 4 yıllık ekonomi bilgimi 2 haftada tazeleme mecburiyetimden ötürü salonu çalışma salonuna çevirip böyle yaşıyordum (dedim ya bu kez tembellikten değil çok çalışmaktan)



evi epeydir adam gibi temizlemedim, 3 haftalık ütü sepette ütülenmeyi bekliyor, bir o kadarı da yıkanmayı, bulaşık makinem bozuk, buz dolabı bomboş, hala geçici ruhsatla geziyorum; birazdan caddeye gidip ruhsatımın akibetini bulmaya çalışacağım hala gelmedi postayla!!! (hangisi mi??- sağdaki...) HELLLLPPP!!!


Bu arada diktiğim verev eteğimin başına hakikaten bir iş geldi 3 hafta elimde süründü, aynı beli tam 4 kez teğelledim söktüm, kaydı döndü vb. en sonunda da dikip bitirip okulda unuttum geldim :)) giymemem mi lazım acaba bu bir işaret mi?? Şu aralar pantolon  etek üzerindeyim, patlet dikiyorum.. ama pantolon etek olayından pek memnun kalamadım nedense, sanırım gözüme bol paça daha iyi geliyor

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 yorum:

Unknown dedi ki...

kolaymıymış bakalım resimlemek :)merak ettim eline geçtimi

CeReN dedi ki...

@ dikişdersi; yeni ruhsat uygulaması harika postayla gelmedi ama ben kadıköyde alım yaptığim için bostancı cadde çıkışındaki emniyette 2dk içinde ruhsatı aldım.. eskiden olsa git-gel... sevdim bu işi.. sıra numarası bie almam gerekmedi :))