25 Yeni AVM- Ahkam kesesim geldi :)) (kızmayın)

Bu sabah finansgündem'de 25 yeni AVM yolda haberini okudum... (serde eski bankacıyız yoksa ne yapayım finansın gündemini, yerin dibine batsın, tek beklediğim İş Bankasının yeni yönetim kadrosuna ilişkin haber, kulis dedikodu vb.)

Çoğu Anadolu'ya yapılacakmış ama sonunda İstanbul'a da yaparlar gene.. Ümit ediyorum Anadolu yakası E-5 güzergahında yapılmaz yoksa artık kendime jet uçağı alsam daha kolay ulaşırım biryerlere..

Kozzy, Kozyatağı Carrefour, Metro, Optimum, Nautilus...Koşuyolundan sağa doğru kıvrıl Capitol... Gerçi henüz Bakırköy kadar vahim halde gelemedik yanyana 2 AVM'miz yok.

 Bence yeter artık, trafiği de cabası...Ya da en olmadı Kayışdağına bizim mahalleye :)) yapın bak burada eczane bile yok (eczacı arkadaşlara kısa yollu duyuruyorum)

Haberde özellikle marka azlığından bahsediyor; aynen de öyle 200 tane marka evir-çevir aynı mağaza, vitrin... Mesela Nişantaşında yerleşen güzel ve zevkli blogger arkadaşlar keşke butiklerini bir AVM'de açsa.. Biliyorum maliyetli ama 3-4 kişi birleşse, farklı ve güzel birşeyler de görsek.. E bu sosyal ağlardan iyi reklam mecrası da yok.. Biz yaparız patlar gider :))

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: