Kar ve atkılar

Minik minik kar taneleri var dışarıda, ve ben hayallerimdeyim sanki.. Üçgen pencereli bir çatı katından karlı bir dağa bakıyorum; dağ dediğim "kayışdağı", odaları küçük de olsa şekilsiz de olsa, şimdi bana herşeyi güzel geliyor.. Tadamadığım zamanlarının tadını çıkarıyorum..

O yünlerin fotolarını koydun bi numara yok demeyin sakın.. 2 tane atkı bitti.. Şimdilik başka birşey öremiyorum öyle kesmeler kıvırmalar bana fazla :)) Kocama diye bir gri yün almıştım bi de baktım kendime ajurlu birşey örüyorum :)) 2 güne boynumda olur ağır ağır örersem.. Modeli televizyondan öğrendim yeni postumda resimleriyle göstereceğim :))

Lacivert simli olandan tığ ile Tunus işi bir atkı ördüm (24 ilmekti sanırım), Kolay birşey, tığ şişle zincir çekip git-gel örüyoruz (ya da futbol tabiriyle doldur-boşalt yapıyoruz).. Ucunda da püskülleri oldu.. Ama içindeki simler bazen açılıyor, o biraz sinir etti :))




Bonbonlardan ise kayınvalideme nette gördüğün tariflerden bir fular yaptım tığ ile; 1 zincir 3 atla 1 zincir yöntemiyle ama ben çok memnun kalamadım sanki biraz daha volümlü olsun istiyordum..
Kendime örerken başka bir yöntem geliştirmeye çalışacağım (Not; şişle örülen versiyonları da pek sevemiyorum bonbonları gırtlaklar gibi duruyor sanki :))

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: