Yeniden merhaba

Merhaba, merhaba herkese...
Uzun ve yorucu bir dönem bitti notlarım beklediğimden de iyi geldi, önümüzdeki dönem biraz daha sabırla galiba gerçekten doktor mu oluyorum ne :)))

Tabi kendimi ödüllendirdim :)) 1 haftalık güzel bir Bodrum tatili; ana kucağına dönüş ... Kayınbiraderimin mezuniyeti, güzel bir Maşukiye gezisi, bol bol dikiş, no ders no temizlik, no ütü..

Bilmem anlatabildim mi :))

Uzanmışım kumsala, güneş damlar içime..


EVİMİZ, arka bahçe
Bahçeden domates biber koparıp sabah kahvaltıda yemek ne güzelmiş, akşam üstü çıplak ayak çimleri sulamak ne güzelmiş :)) Seneye nar, Bodrum mandalinası ve Limonlar da bu mutluluğa eşlik edecekler, şimdilik "bebek" ağaç onlar...












 Ağıza bir dut atılır, ekşi bulunursa daha tatlısı bulununcaya kadar yemeye devam edilir :)) bi beyaz bi kara dut :)) serçelerden beterdim

GÜMÜŞLÜK- elişi pazarı
 Siz de eski taş ev meraklısı mısınız benim gibi??? Aşağıdaki şu neredeyse ahır bozması 1+1 evle ilgili ne hayal kuruyorum bir bilseniz :)) mercan ve turkuaz renkli çinili bir mutfak, mavi boyalı bir kapı ve panjurlar... Meltemle dalgalanan sedef çıngıraklar.. Kafa boş olunca zevkli de oluyor hayal etmesi... Salonda kuzine de hazır artık şehir çocuğu olarak öğreniriz zamanla kullanmayı :))

önde eski evden kalan temele küçük bir havuz; arka bahçede de inanmazsınız 4 tane kocaman dut ağacı var tesadüf işte :P (NOT: acaba dut reçeli oluyor mudur, pekmezini biliyorum ama...)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: