Yonca gıda'nın Birdemlik Sohbet aracılığıyla hediyeleri var :))

Yonca gıda’dan sizlere hediye var.

Bir Demlik Sohbet tarafından yayınlandı. 1 - Haziran - 2011

Merhaba sevgili dostlar bildiğiniz gibi Yonca gıda ile sizlere daha önce de hediye kolisi hediye etmiştik. Yonca gıda ile yeniden ortak bir çalışma yapıp bu sefer sadece site yazarı olan dostlara değil tüm beni izleyen izleyenlerime hediye etmeye karar verdik.

 Resimde görmüş olduğunuz tüm ürünler sizlerin olabilir. Bakalım şanslı 5 kişi kim olacak.
Şartlar çok basit hadi bakalım sizlerde yerine getirip şansınıza şans katın. Heycanla hediyelerin kimlere gideceği konusunda merakla bekliyorum.
Hediye kampanyamız 01-06-2011 ile 15-06-2011 saat 12:00 itibari ile bitecektir.
  1.  Yonca gıda facebook sayfası (https://www.facebook.com/#!/pages/YONCA-GIDA/138994966121753 begenilecek. Daha önceden beğenmiş olsanız bile bu yazının altına mutlaka yorum bırakılma zorunluluğu vardır.Yorum bırakmayanlar çekilişe katılamazlar.
  2.  Birdemliksohbet face sayfası (https://www.facebook.com/#!/pages/BirDemlikSohbetcom/161718067217119 ) beğenilecek. Daha önceden beğenmiş olsanız bile bu yazının altına mutlaka yorum bırakılma zorunluluğu vardır.Yorum bırakmayanlar çekilişe katılamazlar.
  3. Bu kampanyadan sayfalarınızda yada face sayfalarınız da paylaşacak ve linkini bu yazının altına yorum olarak bırakılacaktır.
  4.  Birdemliksohbet  (http://birdemliksohbet.com/ )sayfasında sağ tarafta üye ol kısmına üye olunacak.Üye olduktan sonra bu yazı altına yorum yazılacak.
  5. Son olarak yonca gıdanın sayfası (http://yoncagida.com.tr/) gezilecek.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum: