Bol resimli gebenin her telden gezmeleri postu

31. gebelik haftamda kafama dank etti galiba bebek doğunca bir süre biraz zor gezebileciğimiz..
Bu haftaları değişik etkinliklere adadık; 


Düşündük taşındık; biz 1 yıldır sinemaya gitmemişiz yahu!!! Eskiden günde 2-3 filme gittiğimiz olurdu, yaşlılık dedik :)) Geç de olsa "Açlık Oyunları" filmini izledik. Sonrasında yapılan yorumları okudum, kitabının performansını vermediğini söylüyorlar ama açıkçası ben kitabını okumadığım için bilemiyorum, bize iyi geldi diyebilirim :))


(sağdaki kırmızı elbiseyi çok beğendiğimi belirtmeme gerek yok sanırım)






Kozyatağı Kozzy AVM'de Gazanfer Özcan-Gönül Ülkü tiyatro sahnesinde her zaman değişik sanat alanlarında çok çeşitli gösteriler sergileniyor; bunların bir kısmı da toplumun daha kolay erişebilmesi adına ücretsiz etkinlikler.. Sadece gişeden 1 hafta önce davetiyenizi almanız yeterli.. Detaylar ve program için; http://www.kkm.gen.tr/default.aspx


Önce 23 Mayıs'ta "Gürbüz" isimli tiyatroyu izledik; amatör oyunculardan oluşan bir topluluktu, bize güzel 1-2 saat yaşattılar.














26 Mayıs'ta Kozyatağı Central Hospital'in düzenlediği "Gebelik eğitimi"ne katıldım. Her ayın son cuma'sı ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitime katılmak için annebebek@centralhospital.com 'a mail atmanız yeterli...


"Gebelerin yoğun ilgi gösterdiği programda, Gebelik Evreleri ve Doğum Yöntemleri, Gebelikte ve Lohusalıkta Beslenme, Anne Sütünün Önemi, Emzirme Yöntemleri, Bebek Bakımı ve Uygulamalı Bebek Banyosu, Bebeklerde İlkyardım, Uygulamalı Gebelik ve Nefes Egzersizleri ile normal doğum planlayan anneler için en çok merak edilen konu olan Doğum Sancısıyla Başa Çıkmayla ilgili bilgiler konularında uzman bir ekip tarafından anlatıldı. Gebelerin merak ettikleri ve akıllarında kalan soruların tümüne interaktif bir ortamda yanıt verildi."


gebe3601


NOT: soldaki fırfırlı elbiseli şişko benim, aldığım 9 kilo gayet net biçimde ortadadır :))


Yarın akşam ise gene Kozzy'de  Rönesans Sanatevi'nin Şef Hakan Günay yönetimindeki TSM korosunu dinlemeye gidiyoruz..


Haftasonu ise Küçükyalı Golden Country'de bir piknik planım var bakalım :)) http://www.goldcountrypark.com/index.html
Galeri

Karnımdaki koca kızla bize bu kadar yeter değil mi :))

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 yorum:

xcelis dedi ki...

Maşallah MAşallah annesi ve kızına.

Aktuelmoda dedi ki...

Gebelik Eğitimi ne güzel bişeymiş.Keşke fırsatım olsa katılabilsem,ama bana çok uzak.Göbüşün(kızın) ve sen çok tatlısınız canım.Ayy ne güzel senin çok az kaldı.Hayırlısı ile gelsin inşallah kızlarımız,sevgiler tatlım..

Unknown dedi ki...

bende centrale gidiyorum ama henüz o eğitimlere katılacak kademeye ulaşamadım,bana kitap göndermiştiniz belki hatırlarsınız :)